Livsstil

Andreas Høgfeldt vant Plaîmont Junior Wine Award 2018

Andreas Høgfeldt fra Vintage Kitchen i Oslo vant Plaîmont Junior Wine Award 2018

Andreas Høgeldt

Andreas Høgeldt

Artikkel av: Svein Lindin / Kapital
4. februar 2018 - 20.12

Vinneren av Plaîmont Junior Wine Award 2018 ble Andreas Høgfeldt. På andre plass kom Petter Lorang Svanæs  og på tredjeplass kom Emil Reinton. En sikker og klar seier!

Plaîmont Junior Wine Award 2018 arrangeres av Norsk Vinkelnerforening og er en konkurranse der alle under 25 år og jobber i serveringsbransjen kan delta. Konkurransen er lagt opp til å fremme rekrutteringen til å konkurrere i NM, og kanskje representere Norge i fremtiden. Norsk Vinkelnerforening ble stiftet i 1991 og spiller en viktig rolle når Norge hevder seg i internasjonale konkurranser.

Tittelen er ny av året og vil for fremtiden bringe dens deltagere frem i oppmerksomheten i vinbransjen i Norge. Hoveddommer Merete Bø betrakter Junior Wine Award som en av viktigste springbrett for deltagere i bransjen.

–  Nøkkelen er kunnskap, både lest og smakt sier hun og lover at deltagerne skal få oppleve en flott konkurransedag.

Selv har Merete Bø vunnet både NM, Nordisk og deltatt i EM og VM for Norge. Med seg på scenen hadde Merete Bø komikeren og nyutdannet vinkelner Thomas Giertsen.  

Dommere under Junior Wine Award 2018 var Francesco Azzarone fra vinimportøren Fondberg og Knut Espen Misje fra importøren Terroir Wines

Deltagere til Junior Wine Award 2018

  • Jens Nornes fra Statholdergaarden Oslo
  • Kent Ove Dubland fra Renaa Stavanger
  • Ole Solheim Reneflot fra Tårnhuset Restaurant Kolbotn
  • Sara Bjerkelund fra FYR Bistronomi Oslo
  • Petter Lorang Svanæs fra Maaemo Oslo