Livsstil
Dette produktet har ingen tilknytning til redaksjonene i Hegnar Media.
Hegnar Agenda
Annonsørinnhold

Interiørdagen 2018: Hvordan ønsker du å bo?

Hva gjør er et hjem til et godt sted å bo? Er det at det er praktisk? At det er lyst og åpent? Eller kanskje tvert imot, at det er lunt og koselig? Er det viktigste å vise hvem du er eller ha det trendy? Bokvalitet er så mangt. Interiørdagen 2018 kan gi deg svar.

Den spektakulære hytta Efjord åpner seg opp med store glassflater mot den mektige naturen i Ballangen i Nordland. Arkitekten Snorre Stinessen vant gull for hytteprosjektet i det som regnes som verdens største internasjonale designpriser «ADesign Award» Foto: Snorre Stinessen

6. juli 2018 - 11.32

Det er utrolig mange måter å tenke bolig på. Man har fire vegger og et gitt antall beboere, men hvordan få det slik du ønsker…eller hva ønsker du egentlig?  22.september arrangeres Interiørdagen 2018 som gir svar på noen av disse spørsmålene. For å starte med rammeverket: Hvordan tenker en arkitekt? Snorre Stinessen har fått mange internasjonale priser for sine særegne bygg. Når han tegner, tar han utgangspunkt i menneskene som skal bo i rommene, men trekker også inn omgivelsene rundt. Gode rom er så mye mer enn det fysiske. Det er også opplevelse, det taktile, lyd og lukt. Arkitektpsykologen Oddvar Skjæveland forteller hvordan rommene påvirker oss mens InteriørMagasinets redaktør, Øyunn Hrasky, vil snakke om sanselighet i interiøret. Vi lover deg at du kommer til å gå ut og se på hjemmet ditt med nye øyne etterpå. 

Les mer om alle foredragsholderne og meld deg på her!

Hvordan vil du ha det? Lyst og luftig med god takhøyde og et stort kjøkken er drømmen for mange..  Foto: Gro Sævik

Hvordan vil du ha det? Lyst og luftig med god takhøyde og et stort kjøkken er drømmen for mange..
Foto: Gro Sævik

Interiørarkitekt Linda Steen fra Superoppusserne på TV 3 er en drivende dyktig dame som setter livskvalitet i sentrum når hun tenker bolig. Det gjør også interiørarkitekt Elin Fossland som kanskje er mest kjent for sine lune fritidsboliger vist i InteriørMagasinet. Hvordan tenker interiørarkitektene når de tar fatt på et oppdrag? Begge damene deler sine tanker, tips og triks for hva man bør tenke på, enten man bor lite eller stort, starter opp i en ny bolig eller ønsker en fornyelse der man er. 

Dette er bare noen av foredragsholderne på Interiørdagen 2018 lørdag 22. september.

Meld deg på her!

Hvordan bygge opp et interiør? I denne stuen er blikkfanget kunsten på veggen som igjen har vært førende for farge- og tekstilvalg i resten av rommet.
Foto: Mint Agency

Annonsørinnhold