An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Livsstil

WebTV

Nordic Sommelier Championship 2018

Direkte fra kl. 16:00 - Nordisk mesterskap for vinkelnere 2018 på Edderkoppen Scene i samarbeid med foreningens Grand Cru-partner Moestue Grape Selection og Famille Perrin. Kåringen av Nordens beste sommelier annonseres på Edderkoppen Scene kl. 19:00. Sendingen er over.

Artikkel av:  Redaksjonen
16. september 2018 - 15.37

Det blir masterclass med blant annet flere årganger av Château Beaucastel, og under finalen i nordisk vil tidligere verdensmester for vinkelnere, svenske Andreas Larsson, holde i mikrofonen sammen med president i NVF, Liora Levi.

For aller første gang får Norge også besøk av ASI-presidenten (Association de la Sommellerie Internationale, den internasjonale vinkelnerforeningen). Andrés Rosberg vil sitte i dommerpanelet sammen med presidentene fra de andre nordiske landene.

Vinneren ble Francesco Marzola, som jobber på Park Hotel Vossevangen.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.