Livsstil
Dette produktet har ingen tilknytning til redaksjonene i Hegnar Media.
Hegnar Agenda
Annonsørinnhold

Nå lanseres en vinrevolusjon

Jon Trygve Hegnar og Svein Lindin er begge sommelierer - med et brennende ønske om å gjøre det lettere å matche mat og vin. Nå gleder de seg over 4000 nedlastninger allerede første helgen!

31. januar 2019 - 11.29

- Det er altfor vanskelig for folk å velge vin på restaurant eller Vinmonopolet. Vin er vanskelig, men vi fant løsningen. Det er rett og slett å samle "fasiten" på hva slags vin du bør drikke til hva slags mat - og putte det i en app (Smakeappen) så de alltid har det med seg i lomma, sier Jon Trygve Hegnar.

I appen finner du derfor vinanbefalinger til over 100 klassiske matretter, alt fra êntrocote, østers, pizza, stekt torsk, fårikål, ribbe, foie gras eller til og med popcorn!

I tillegg kan du lagre favorittene dine, og du får en oversikt over polets beste kjøp. Alt i én app, som når er tilgjengelig og gratis i App Store og Google Play.

Det vil si at du nå kan være din egen vinekspert. Scanner du strekkoden på vinflasken får du informasjon om hva flasken koster på Vinmonpolet og hva andre synes om den. To ulike rating-systemer gjør det mulig å se hva proffene mener, og hva folk flest mener. Dette systemet kan du lese mer om her. 

-Hva er fordelene med appen?

- Det magiske med Smakeappen er at det fjerner et slør foran øynene dine. En verden av vin åpenbarer seg på mobilen din! Og alt er forklart på en enkel måte så _alle_ forstår det. Samtidig er vintipsene er plukket ut av Norges beste, så selv de mest erfarne vinentusiastene har noe å se frem til, sier Hegnar.

- Hvem er appen for?
- Den vanligste utfordringen for folk er at de vet hva de skal spise, men de vet ikke hva de skal drikke til. I Smakeappen har vi samlet de 100 mest klassiske matrettene du ønsker å drikke vin til, og vi gir deg en enkel forklaring på hva slags vin du bør matche de med - selvfølgelig med konkrete eksempler. Aldri trenger du å være usikker på polet igjen!

Last ned Smakeappen gratis i dag! 

Annonsørinnhold