Info

Får i ulveklær

KrF-politiker Anita Apelthun Sæle har kjøpt superbil til én million kroner. Sæle har havnet i selskap med Kjell Inge Røkke, Celina Midelfart, Tore Aksel Voldberg og Herman Friele jr.

9. august 2000 - 07.31

Den kontroversielle KrF-politikeren Anita Apelthun Sæle overrasker igjen, denne gang når det gjelder kjøretøy. Stortingsrepresentanten har ifølge Dagens Næringsliv kjøpt en toppløs Jaguar XK8 til drøye millionen fra bilforhandleren Sandven i Bergen. Apelthun Sæle har havnet i selskap med Kjell Inge Røkke og Celina Midelfart, som har kjøpt hver sin Mercedes CL 500 fra samme bilforhandler. Tore Aksel Voldberg har kjøp udyret Mercedes CL 55 AMG til vel to millioner kroner. Etter det DN erfarer har Voldberg spart om lag 200.000 kroner på å vrake Mercedes-importør Bertel O. Steen til fordel for Sandven. Kjendisene skal ha spart fra syv til 15 prosent på å kjøpe bilen utenom systemet til hovedimportøren. Og de slipper bergensskiltÂ…Snart etablerer Sandvin butikk i Oslo.Den kontroversielle KrF-politikeren Anita Apelthun Sæle overrasker igjen, denne gang når det gjelder kjøretøy. Stortingsrepresentanten har ifølge Dagens Næringsliv kjøpt en toppløs Jaguar XK8 til drøye millionen fra bilforhandleren Sandven i Bergen. Apelthun Sæle har havnet i selskap med Kjell Inge Røkke og Celina Midelfart, som har kjøpt hver sin Mercedes CL 500 fra samme bilforhandler. Tore Aksel Voldberg har kjøp udyret Mercedes CL 55 AMG til vel to millioner kroner. Etter det DN erfarer har Voldberg spart om lag 200.000 kroner på å vrake Mercedes-importør Bertel O. Steen til fordel for Sandven. Kjendisene skal ha spart fra syv til 15 prosent på å kjøpe bilen utenom systemet til hovedimportøren. Og de slipper bergensskiltÂ…Snart etablerer Sandvin butikk i Oslo.