Info

Børsen faller

Svake tall fra Cisco bidrar til nedgang for IT-sektoren på Oslo Børs. Børsvinneren er opp 15,6 prosent.

7. februar 2001 - 10.10

Amerikanske Cisco har offentliggjort svake kvartalstall. Dette har smittet over på norske IT-aksjer som Tandberg og Eltek. Etter 10 minutters handel er disse ned henholdsvis 2,7 og 1,6 prosent. Iterated topper taperlisten foran Opticom og Norman. Alle disse har falt med mellom tre og fire prosent. Amerikanske Cisco har offentliggjort svake kvartalstall. Dette har smittet over på norske IT-aksjer som Tandberg og Eltek. Etter 10 minutters handel er disse ned henholdsvis 2,7 og 1,6 prosent. Iterated topper taperlisten foran Opticom og Norman. Alle disse har falt med mellom tre og fire prosent.

Jinhui Shipping har med et kurshopp på 15,6 prosent tatt teten på vinnerlisten, fulgt av Tech Holding (12,5 prosent) og Northern Offshore (4,6 prosent).

InFocus og RCCL kniver om teten på omsetningslisten. Omsetningen ligger på rundt 14 millioner kroner. Begge har falt med rundt to prosent.

Totalindeksen er ned 0,2 prosent, mens IT-indeksen har falt med 1,5 prosent.