Motor

Hydrolift får heder og ære

- Tanken bak S-28 var å lage en allværsbåt uten å gå på kompromiss med vårt image som produsent av åpne sportsbåter i premiumsegmentet, sier Bård Eker i Hydrolift. Nå har båten fått en gjev pris.

Hydrolift S-28. Foto: Hydrolift

Hydrolift S-28. Foto: Hydrolift

Artikkel av: Stein Ove Haugen
18. april 2012 - 18.00

Hydrolift hedres med det ettertraktede Merket for god design - for modellen S-28. Merket for god design belønner de mest nytenkende og modige bedrifter og designere som sammen skaper produkter og tjenester gjennom metodisk bruk av design, heter det i en melding fra Hydrolift.

Eker Group-selskapet Hydrolift slår fast at de har bygget en skjærgårdsjeep som fungerer like bra i solskinn som i snøstorm. Nå har båtbyggeren fra Fredrikstad for 5. gang mottatt det ettertraktede Merket for god design.

Utmerkelsene ble delt ut onsdag 18. april i Oslo under Designdagen, et årlig arrangement i regi av Norsk Designråd der næringsliv og designere prises for vellykket nytenking og innovasjon.

- Tanken bak S-28 var å lage en allværsbåt uten å gå på kompromiss med vårt image som produsent av åpne sportsbåter i premiumsegmentet, kan Bård Eker i Hydrolift fortelle.

Sammen med søsterbedriften Eker Design har de fra utviklingsstadiet brukt sin innsikt og dybdekunnskap til å teste nye ideer gjennom hele prosjektet.