Motor

Opel Mokka X får «drømmekombinasjonen»

Den lille SUV-en får bensinmotor, firehjulsdrift og automatgir. Samt en lavere pris enn tidligere.

Artikkel av: Øystein Byberg
26. mai 2016 - 11.26

Når Opel Mokka X kommer til Norge i oktober, blir den tilgjengelig med nordmenns favorittkombinasjon i klassen: Bensinmotor, firehjulsdrift og automatgir, skriver importøren i en melding.

Med et oppdatert ytre, helt nytt interiør, klasseledende teknologi som LED hovedlys og siste generasjon infotainmentsystem, blir prisen på nye Mokka X mer konkurransedyktig enn noen gang.

Sammen med nye Opel Mokka X lanseres også din personlige rådgiver på veien: Opel OnStar. Systemet kan være livreddende om uhellet skulle være ute, enten ved at du selv ber om hjelp, eller gjennom at systemet varsler automatisk ved ulykke.

I tillegg gir systemet deg tilgang til tjenster som assistanse ved stjålet bil, mulighet for live diagnose av din bil, hjelp av din personlige rådgiver til å finne og laste ned ditt reisemål i navigasjonen og full kontroll via din egen MyOpel-app til din smarttelefon.

En fullutstyrt Opel Mokka X Premium med den nye generasjonen 1,4-liters Direct Injection Turbo, på 153 hestekrefter (112 kW) i kombinasjon med en sekstrinns automatgirkasse og adaptiv firehjulsdrift, vil koste 364.900 kroner.

Til sammenligning er veiledende pris på dagens Mokka Premium med 140 hestekrefter og manuell girkasse, 366.900 kroner.

- I tillegg til lavere pris, mer hestekrefter og kombinasjonen firehjulsdrift og automatgir, får nye Mokka X Premium enda mer standardutstyr inkludert i bilens pris. Med klasseledende utstyr som Opel OnStar, Full LED AFL frontlys, Opel Eye førerassistentsystem og nøkkelfri åpning og start gir nye Opel Mokka X enda mer bil for pengene, sier produktsjef hos Opel Norge, Steffen Horn.

Den nye drivlinjen med bensinmotor og automat blir også tilgjengelig fra mellomnivå «Innovation», da til en pris på 339.900 kroner.