Motor
Dette produktet har ingen tilknytning til redaksjonene i Hegnar Media.
Hegnar Agenda
Annonsørinnhold

Tør du skifte hjul selv i 2017?

31. mars 2017 - 13.19

Hjulskift er ikke slik det engang var. På dagens biler er det en rekke ting å ta hensyn til når man skifter hjul!

Sikkerheten i nye biler blir stadig bedre og mye av dette skyldes en rekke sikkerhetssystemer dagens biler er utrustet med. Systemer for blant annet lufttrykk og luftfjæring krever programmering ved hjulskift. I tillegg må korrekt lufttrykk, retningsorienterte dekk, tiltrekningsmoment, låsebolter, sentreringsskiver, mønsterdybde og dekk og felgskader etc. tas hensyn til ved et hjulskift. 

Nye biler har ofte store hjul, de tar opp plass og er svært tunge.
Når biler i tillegg ikke leveres med egen jekk byr hjulskift på enda mer problemer. Mange kjenner seg kanskje igjen…
Nå kan du også sørge for at alt gjøres riktig og sikkert. Velger du å lagre hjulene dine hos Mitt Dekkhotell, sørger de for å gå over, vaske og kontrollerer hjulene hver gang du skifter. 
Med all grusen og saltet som norske veier er fulle av, kreves det ekstra pleie av bil og hjul. Hjulskift er en perfekt anledning til å gå over og sjekke at alt er som det skal være. 

Er du kunde hos Mitt Dekkhotell gjøres dette for deg, og tar kun 15 minutter.
De skifter dekkene mens du venter og melder ifra om feil eller skader.
De kan lappe små feil, rette ut felger som har fått seg en trøkk og generelt behandle dekkene riktig for å forlenge levetiden.

Mitt Dekkhotell startet for snart ti år siden på Røa i Oslo.
Stadig større etterspørsel resulterte i etablering på Ensjø i 2012, som senere ble flyttet til et topp moderne anlegg på Økern i 2016. Med sine to avdelinger på Røa og Økern har de en kapasitet på om lag  20.000 hjulsett (biler) fordelt på totalt 9000 kvm. 

Per i dag gjennomfører Mitt Dekkhotell om lag 20.000 dekkskift høst og vår. Slik vet du at det blir profesjonelt og korrekt utført. Du trenger ikke tenke på noe selv. Du får påminnelse pr sms før sesongen og bestiller enkelt på deres online booking. Hjulskift, maskinvask av dekk og felger, inspeksjon, varsling er også inkludert i den faste halvårlige prisen.

Dekkhotellet gjør hverdagen enklere, trafikksikkerheten bedre, og ikke minst bidrar de til å frigjøre lagringsplass i boder og garasjer!

Sjekk ut mulighetene hos Mitt Dekkhotell her!

Annonsørinnhold