An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Motor

100 Volvo i aksjon under sykkel-VM i Bergen

Sykkel-VM starter i dag. Volvo støtter arrangementet med 100 biler.

Volvo XC60. Foto: Volvo

Volvo XC60. Foto: Volvo

Artikkel av: Øystein Byberg
16. september 2017 - 11.35
An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

Sykkel-VM i Bergen er blant de største idrettsarrangementene i Norge noensinne. Volvo sikrer støtte med mer enn 100 biler.

Arrangementet åpner lørdag og varer til søndag 24. september. Det er påmeldt 1.150 utøvere fra 85 nasjoner og mer enn 7.000 er akkrediterte til årets Sykkel-VM. Det ventes over 500.000 tilskuere i Bergen, og mer enn 300 millioner TV-seere globalt. 1.000 presseakkrediterte er ventet til Bergen disse dagene.  

- Sykkel-VM er et fantastisk utstillingsvindu for Norge. Med vårt skandinaviske DNA passer Volvo Cars godt til verdiene arrangementet representerer. Under verdensmesterskapet spiller Volvo en viktig rolle med over 100 biler som har ulike funksjoner, blant annet som nasjonale følgebiler. I tillegg bygger vi et pop-up showroom sentralt plassert på selveste Fisketorget i byen, der publikum kan oppleve våre modeller. For øvrig er navnet Volvo latin og betyr «jeg ruller» – noe som jo passer perfekt til et sykkelritt, sier informasjonsdirektør Rune Gutteberg Hansen i Volvo Car Norway, i en melding. 

De nasjonale følgebilene ligger bak hovedfeltet i VM-sykkelrittene, og bemannes blant andre av lagenes ledere og sykkelmekanikere. Hovedfeltet består også av en løypeklareringsbil, bil med hoveddommeren og bil med VMs sportsdirektør, i tillegg til en rekke øvrige funksjoner.  

Med på laget for å kunne levere mer enn 100 biler til Sykkel-VM har Volvo Car Norway fått bilforhandlerne Frydenbø, Bilia, Bilbutikk1 og Jensen & Scheele. Disse forhandlerne selger også VM-bilene etter arrangementet, og gir alle mulighet til å sikre seg en Volvo som vært en viktig brikke i ett av verdens største idrettsarrangementer, heter det i meldingen.

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.