An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Motor

Jaguar Land Rover går for tredobling i Skandinavia

Elbilen I-Pace blir den store driveren her hjemme.

Jaguar I-Pace

Jaguar I-Pace

Artikkel av: Øystein Byberg
19. september 2017 - 14.12

Jaguar Land Rover har store ambisjoner. Innen 2020 vil antall solgte Jaguar Land Rover i Skandinavia tredobles. Dette forteller Henrik Bang, ny CEO hos British Car Import.

Jaguar Land Rover er inne i en sterk internasjonal utvikling. Det bygges nye fabrikker og modellprogrammet blir stadig mer finmasket. Noen modeller er allerede lansert, mens andre ligger rett rundt hjørnet.

Globalt er vekstambisjonene høye, og det samme gjelder i Skandinavia. Hos British Car Import, som importerer Jaguar Land Rover i Skandinavia, er målet å tredoble salget i Skandinavia innen 2020.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Jaguar E-Pace

Nye modeller og flere forhandlere

Henrik Bang, CEO hos British Car Import i Skandinavia, er satt til å effektuere den skandinaviske vekstplanen.

- Vi har grunnlaget og planene for massiv vekst. På produktsiden har vi et modellutvalg som bare blir sterkere og sterkere. Jaguar F-Pace har allerede mottatt prisen «World Car of the Year 2017», den nye Discovery ble lansert i fjor, og Range Rover Velar er lansert med en rekke imponerende bilanmeldelser. Jaguar XF SportBrake kommer også både til Danmark, Sverige og Norge innen få måneder, og snart vil Jaguars minste SUV – E-Pace – lanseres.  Og spesielt nordmennene gleder seg til elbilen I-Pace kommer. Hele 900 forhåndsbestillinger er over all forventning, sier Henrik Bang, som ikke utelukkende mener at det er antall nye modeller som skal drive veksten.

- Det er åpenbart at vi i takt med økt salg vil utvide antall Jaguar Land Rover-forhandlere i alle tre landene. Med denne planen forventer jeg at vi omtrent fordobler antall forhandlere innen utgangen av 2020, sier Bang i en melding.

(Artikkelen fortsetter under bildet)

Jagaur XF Sportbrake

Norge gleder seg til elbilen I-Pace

Hele verden ser til Norge når det handler om elbiler, og i Norge er landssjef John Helmersen optimistisk. Nesten 1.000 kunder har betalt depositum på 10.000 kroner for den nye I-Pace,  noe som lover godt for det kommende salget. For I-Pace er en avgjørende brikke i vekstambisjonene.

- Det er ingen hemmelighet at vi har hatt utfordringer i Norge med det nåværende modellprogrammet fra både Jaguar og Land Rover. I Norge er er det vanskelig å oppnå salgsvolum hvis man ikke har hybridbiler og elbiler. Disse biltypene har vi ikke hatt hittil, men dette vil endre seg i løpet av de neste seks månedene, så jeg er virkelig optimist, sier John Helmersen, som kan se frem til nyheter på løpende bånd fra både Jaguar og Land Rover.

- I-Pace er naturligvis vår viktigste enkeltmodell, og vi har store forventninger til denne bilen. Et design ingen andre kan matche og en rekkevidde på over 500 km er det som skal til for å slå gjennom på det norske markedet. Og det kommer vi til å gjøre fordi elbilene skal utgjøre halvparten av totalsalget vårt i 2020, sier Helmersen, som ikke er alene om å se på I-Pace som en vei til suksess.

- Vi vet at det kommer Plug-In-nyheter fra Land Rover som gir grunn til optimisme, og som også er bakgrunnen for vår massive vekstplan. Akkurat som i de andre nordiske landene skal vi mer enn fordoble salget i løpet av de neste tre årene, og samtidig skal vi naturligvis følge nøye med på vårt nettverk. Det er bra per i dag, men vil bli enda bedre i fremtiden, sier Helmersen, både med tanke på antall forhandlere og kundeopplevelsen hos eksisterende forhandlere. 

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.