An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Motor

Sjekk ut S-klasse Coupé og Cabriolet!

- Med utvidelsen og oppgraderingen av S-Klasse Coupé og Cabriolet skal det godt gjøres å ikke finne sin drømmebil hos oss, sier Kjetil Myhre, direktør  i Mercedes-Benz Personbil.

Foto: Mercedes-Benz

Foto: Mercedes-Benz

Artikkel av: Øystein Byberg
5. september 2017 - 12.11
An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.

Med oppgraderingen av S-Klasse Coupé og Cabriolet blir nå flaggskipfamilien komplett. Nykommerne nyter godt av de samme innovasjonene som sine søsken, i tillegg til å bringe med seg baklykter basert på OLED-teknologi og den visuelt slående panamericanagrillen på toppmodellene fra Mercedes-AMG. Salgstart er forventet senere i høst, med lansering tidlig vår 2018.

- S-Klasse har over tid både satt og vært standarden i dette segmentet. Etter den norske premierevisningen av sedanen i august har vi opplevd stor pågang fra potensielle kunder. Med utvidelsen og oppgraderingen av S-Klasse Coupé og Cabriolet skal det godt gjøres å ikke finne sin drømmebil hos oss, sier Kjetil Myhre, direktør  i Mercedes-Benz Personbil, i en pressemelding.

For første gang benyttes OLED (Organic Light Emitting Diode) i en modell fra Mercedes-Benz. De 66 ultratynne diodene skaper et flytende uttrykk som endres dynamisk avhengig av eksterne lysforhold. Ved opplåsing og låsing av bilen igangsettes en animert sekvens for å signalisere valgt funksjon. I tillegg vil bremselysenes intensitet variere for å kommunisere bedre med andre trafikanter og på den måten redusere faren for påkjørsler bakfra. 

I likhet med sedanen får nye S-Klasse Coupé og Cabriolet et oppgradert heldigitalt instrumentpanel, nytt multifunksjonsratt med berøringsflater og den innovative ENERGIZING-funksjonen som syr sammen alle bilens komfortelementer for en mer behagelig reise. 

For de som setter pris på et mer sportslig oppsett har ingeniørene fra Affalterbach gjort sitt for å tekkes de mest kravstore kundene med AMG S 63 4MATIC+ og AMG S 65. S 63 kommer med V8-motoren fra AMG GT og firehjulsdriftsystemet 4MATIC+ med 100 prosent variabel kraftdistribusjon. 

Foto: Mercedes-Benz

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.