An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Motor

Sjekk alle godbitene fra Oslo Motor Show 2017!

Årets store happening for motorinteresserte er i gang; Oslo Motor Show. Se alle bildene her!

Fra Oslo Motor Show 2017. Foto: Hegnar.no

Fra Oslo Motor Show 2017. Foto: Hegnar.no

Artikkel av: Øystein Byberg
27. oktober 2017 - 11.29

Oslo Motor Show 2017 åpnet dørene for publikum fredag formiddag. Vi tok en titt på messen får åpning og kan garantere at alle motorinteresserte finner noen godbiter.

I år strekker arrangørene seg langt og lenger enn langt for å skape eventyrlige opplevelser og yrende bil-glede for besøkende og utstillere. Et godt knippe av utstillingsobjektene er unike i verdenssammenheng, og har aldri vært vist i Norge før. Og minst to verdensmestere har meldt sin ankomst. Slikt trekker folk.

- Jeg blir bare stoltere og stoltere etter hvert som detaljene faller på plass. I år synes jeg vi overgår oss selv. Programmet vil styrke vår posisjon som landets ledende motor-evenement. 2017-utstillingen blir en motorfest Norge aldri har sett maken til, sier messegeneral Tommy Larssen ubeskjedent.

Han legger til at fjorårets besøksrekord på nesten 41.000 besøkende skal utfordres. Oslo Motor Show (OMS) 2017 er det åttende i rekken.

Bugatti Chiron er nok det største trekkplasteret. Bilen blir avduket klokken 12:30 fredag.  Chiron blir bygget i max 500 eksemplarer, har nesten 1.500 hestekrefter men bare to seter. 0-100 går unna på 2,4 sekunder og toppfarten er oppgitt til godt over 400 kilometer i timen.

Prisen i Norge? Nesten 50 millioner, hvis du i det hele tatt får lov til å kjøpe en…..

Se vår store bildekarusell på Hegnar BILs Facebook-sider

Den tyske bilfabrikanten tar godt vare på sin historie, og har et velrenommert og godt besøkt museum i München, BMW Welt. Et nær hellig sted for “petrol heads”.

I tilknytning til BMW Welt, har de et “hemmelig” lager av helt spesielle kjøretøy som ikke er en del av den faste utstillingen.

Der finnes det utrolig mange godbiter som sjelden eller aldri har blitt utstilt. To av disse unike objektene er i disse dager på vei fra Tyskland til Oslo Motor Show på Lillestrøm.

For å presentere BMW-ene i Oslo, kommer den kjente motorentusiasten og racing-føreren prins Leopold von Bayern. Prinsen har vært fabrikksfører for BMW og er nå ambassadør for BMWs racingteam.

Vi anbefaler alle bil- og motorinteresserte å ta turen til Lillestrøm i helgen, hvor godbitene står i kø.

BMW Turbo 1972. Bare to prototyper er laget. Foto: Hegnar.no

An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.