Motor

Nå kommer VW Golf med egen Norgesmodell

300 biler kommer for salg i Norge. 

Foto: VW Golf.

Foto: VW Golf.

Artikkel av: John Inge Seljehaug
1. november 2017 - 16.03

I forbindelse med markeringen av at Volkswagen har solgt 1 million biler i Norge, har importøren tatt frem en særegen «Norgesmodell» av Volkswagen Golf. Golf er Norges desidert mest solgte modell gjennom tidene med over 250.000 solgte eksemplarer.

- I år hvor vi feirer milepælen 1 million solgte Volkswagen til Norge, er vi stolte av å kunne tilby en særegen norsk modell av Golf, Norges mest solgte bil, sier Anita Svanes, kommunikasjonssjef i Volkswagen.

Ifølge Svanes er Golf Norges mest solgte modell gjennom tidene med over 250.000 solgte eksemplarer.

300 til Norge

Norgesmodellen, Golf R-Line Limited Edition blir kun solgt i Norge i et begrenset antall på 300 biler. Den er utstyrt med den nye TSI-motoren på 1,0 liter og 110 hk kombinert med en 7-trinns DSG automatgirkasse.

Utstyrspakken for spesialutgaven omfatter blant annet R-Line utvendig styling, 17 tommers lettmetallfelger, dynamiske LED-frontlykter og en rekke førerhjelpsystemer.

Golf R-Line Limited Edition har en pris fra kr 342.400 eksklusive frakt og levering.