Motor

Se hvilke biler Ingar kom over i Norge!

Flere «stjerner» har vært på Norges-besøk. Ingar Evensen foreviget det hele.

Foto: Ingar Evensen

Foto: Ingar Evensen

Artikkel av: Øystein Byberg
22. januar 2018 - 10.18

Skandinavia blir mye brukt av de store bilfabrikantene i forbindelse med testing av nye modeller. I Nord-Sverige finnes det store testanlegg, blant annet i Arjeplog, men mange testbiler er også å se på norske veier, ikke minst på transportetappene til og fra nordlige strøk.

En av våre lesere, Ingar Evensen, kom over et følge med kamuflerte biler i traktene rundt Elverum søndag.

Man kan aldri være 100 prosent sikker på hvilke modeller Evensen har tatt bilder av, men vår teori er at det dreier seg om Mercedes CLA, det vil si sedan-utgaven av A-klasse, samt den kommende SUV-en Mercedes GLB.

Foto: Ingar Evensen

Foto: Ingar Evensen

Foto: Ingar Evensen