Motor

Lokker med Jaguar E-PACE-rabatt på over 100.000

Jaguar lokker kundene med en introduksjonsutgave av sin nye SUV E-PACE.

Jaguar E-PACE. Foto: Jaguar

Jaguar E-PACE. Foto: Jaguar

Artikkel av: Øystein Byberg
16. februar 2018 - 10.21

Jaguar E-PACE er det nyeste medlemmet av Jaguar-familien. Det er en sportslig og kompakt SUV med designinspirasjon fra Jaguar F-TYPE.

SUV-segmentet er stort, og det øker fortsatt. Frem til 2020 forventes det at SUV-markedet globalt vil øke med 23 prosent ettersom kunder ønsker litt høyere biler. Slik har det vært lenge i Norge der premium-merker som BMW, Mercedes og Audi lenge har boltret seg i segmentet. Men nå får de konkurranse.

Kompakt-SUV Jaguar E-PACE er på plas i Norge. Ut mars lokker Jaguar med E-PACE i en spesialversjon kalt Launch Edition. Listeprisen er redusert med over 100.000 kroner slik at den velutstyrte E-PACE nå koster 599.000 kroner.

- Veiledende pris på vår kampanjemodell er faktisk 708.100 kroner, men vi er overbeviste om at vi med dette aggressive kampanjetilbudet kan sette dagsordenen i segmentet. Kundene får en SE R-Dynamic modell med 150 hk AWD automat. SE – R Dynamic er ensbetydende med en lang utstyrsliste som panoramatak, 380 W Meridian Sound System, skinninteriør og mye mer, sier salgssjef Jacob Moer Aanonsen i en melding.

- Det norske SUV-segmentet er stort, og vi har faktisk hatt stor suksess med vår store Jaguar F-PACE. Men Jaguar E-PACE er ikke bare mer kompakt og sportslig, den er også vår nye innstegsmodell for Jaguar. Vi er overbevist om at vi får mange nye kunder som aldri har overveid å kjøpe en Jaguar, men som nå blir tiltrukket av designet og overrasket over prisene, sier Moer Aanonsen.

Hos Jaguar Land Rover har Jacob Moer Aanonsen allerede fått de første indikasjonene på hvordan kundene vil motta den nye kompakt-SUV-en.

- Det vi har opplevd er at kundene synes den ser større ut i virkeligheten enn på bildene og er billigere enn de hadde forventet, så jeg er sikker på at Jaguar E-PACE blir en viktig brikken for oss i bestrebelsene for fortsatt vekst i Norge, sier Moer Aanonsen

Jaguar E-PACE. Foto: Jaguar