Motor

Mazda viser frem disse nyhetene

Nye Mazda6 stasjonsvogn er blant premierene på bilutstillingen i Genève.

Mazda6. Foto: Mazda

Mazda6. Foto: Mazda

Artikkel av: Øystein Byberg
6. februar 2018 - 13.32

Det blir hektisk på Mazdas stand under den 88. bilutstillingen i Genève neste måned, skriver den norske importøren i en melding. Der vil man se verdenspremieren på nye Mazda6 stasjonsvogn, europeisk debut for nye Mazda6 sedan, de spektakulære konseptbilene Mazda VISION COUPE og Mazda KAI CONCEPT, i tillegg til Mazdas revolusjonerende SKYACTIV-X bensinmotor.

Den seneste oppdateringen av Mazda6 er meget omfattende og gir en helt ny opplevelse av Mazdas flaggskip. Oppdateringen inkluderer et modnet eksteriørdesign med nye elegante detaljer, helt nytt interiørdesign inkludert nye seter, SKYACTIV motorer med økte ytelser, forbedrede kjøreegenskaper, forbedret støyisolering og mer i-ACTIVSENSE sikkerhetsutstyr.

VISION COUPE ble vist på Tokyo Motor Show i oktober og som navnet tilsier er det et konsept som viser Mazdas visjon for deres neste-generasjons KODO design. Designet er inspirert av klassisk japansk estetikk, med enkle, men uttrykksfulle linjer. Bilen er bygget som en coupé for å hinte tilbake til Mazdas tradisjon for å bygge elegante coupéer slik som Mazda Luce R130.

Mazda6. Foto: Mazda