Motor

Nå kommer Skoda Fabia i ny drakt

Nye Skoda Fabia er rett rundt hjørnet.

Skoda Fabia. Foto: Skoda

Skoda Fabia. Foto: Skoda

Artikkel av: Øystein Byberg
8. februar 2018 - 13.13

Skoda presenterer de første bildene av Fabia med ny design,. Bilen vises på bilutstillingen i Geneve i mars i år. Oppgraderingen inkluderer blant annet nytt front- og hekkparti og nye LED-lys foran og bak. I tillegg får Fabia nye assistentsystemer, nytt infotainment-system med 6,5 tommers skjerm og nye «Simply Clever»-løsninger.

- Den populære småbilen har gjennomgått en oppgradering både når det gjelder design, motorprogram og utstyr, og er mer attraktiv enn noen gang, sier direktør Thomas Meiner hos Skoda-importøren.

Oppgradert Skoda Fabia leveres som tidligere i to utgaver, som 5-dørs kombi og stasjonsvogn.

Motorprogrammet består av to økonomiske og effektive bensinmotorer. Den 3-sylindrede 1,0- liters motoren er på enten 95 hk eller 110 hk og leveres med TSI-teknologi som inkluder turbo og direkte innsprøyting. Begge TSI-motorene er i tillegg utstyrt med partikkel-filter for redusert utslipp. Toppmotoriseringen på 110 hk kan dessuten leveres valgfritt med manuell girkasse eller DSG automatgirkasse.

- Vi planlegger introduksjon av den oppgraderte versjonen av Skoda Fabia i Norge i september i år, sier Meiner.

Skoda Fabia. Foto: Skoda