Motor

Sjekk ut Porsches elbilbombe!

- Porsche Mission E Cross Turismo er som skapt for Norge, sier den norske Porsche-sjefen.

Foto: Hegnar.no

Foto: Hegnar.no

Artikkel av: Øystein Byberg
6. mars 2018 - 11.52

Porsche står for årets store overraskelse på bilmessen i Genève, en ny elektrisk konseptbil.

Bilen er en Cross-Utility Vehicle (CUV), og det allsidige konseptet har design og kvaliteter som kan appellere til norske bilkjøpere.

- Porsche Mission E Cross Turismo er som skapt for Norge, en helelektrisk sportsbil med firehjulstrekk, sportslig design, som samtidig har plass til utstyr for en aktiv livsstil er drømmebilen for mange her til lands uttaler Morten Scheel, administrerende direktør i Porsche Norge om konseptbilen.

Han understreker at dette er en konseptbil som ikke er bekreftet at skal i produksjon, men at den viser hvordan Porsche ser for seg å kombinere sportslighet og kjøreglede i et design som har praktiske kvaliteter i en helelektrisk fremtid.

- Samtidig er konseptet en fullblods Porsche på den måten at den vil være den mest sportslige og mest teknologisk avanserte bilen i sitt segment, og kommer til å kunne akselerere og bremse gjentatte ganger uten at prestanda blir svekket, sier Scheel.