Motor

Nå kan du reservere BMW iX3

Nordmenn blir de første i verden som får muligheten. 

BMW Concept iX3. Foto: BMW Group.

BMW Concept iX3. Foto: BMW Group.

Artikkel av: John Inge Seljehaug
4. september 2018 - 12.38

Som de første i verden, kan norske kunder nå reserve den kommende elbilen BMW iX3 dersom de bruker Vipps.

Reservasjonsbeløpet er på 15.000 kroner, og sikrer kundene en plass i køen når produksjonen av BMW X3 starter i 2020. 

- Helt siden BMW Concept iX3 for første gang ble vist frem på bilutstillingen i Beijing i april, har våre forhandlere fått henvendelser fra kunder som ønsker å reservere den kommende modellen. For oss var det viktig å ta frem en reservasjonsløsning som ivaretar den digitale kundereisen vi jobber med i BMW. Den unike løsningen til Vipps passer oss derfor svært bra, og vi er stolte av å være det første landet i verden som åpner for reservasjon, sier Emmanuel Bret, direktør BMW Group Norge.

BMW Concept iX3 var forrige uke på et eksklusivt Norgesbesøk, hvor den ble vist frem under den internasjonale energi-konferansen ONS 2018 i Stavanger og på et arrangement i Oslo.

- Det er utrolig spennende at vi sammen med BMW moderniserer bilbransjen og forenkler kundereisen. Samtidig viser vi hvor store muligheter som ligger i betaling med Vipps, og BMW setter en ny standard for hvordan man sikrer seg fremtidens bil, sier Vipps-sjef Rune Garborg.