Motor

Bertel O. Steen lanserer bildelingstjeneste

Biliblant er bilkonsernets nye storsatsing.

Konserndirektør Bjørn Maarud i Bertel O. Steen lanserer bildelingstjenesten Biliblant. Foto: Bertel O. Steen

Konserndirektør Bjørn Maarud i Bertel O. Steen lanserer bildelingstjenesten Biliblant. Foto: Bertel O. Steen

Artikkel av: Are  Strandli
10. desember 2018 - 11.07

- Biliblant er et resultat av vår nye satsing på kundetilpassede produkter og tjenester. Denne satsingen har som mål å styrke Bertel O. Steens posisjon i et marked som ønsker større fleksibilitet, sier konsernsjef Bjørn Maarud i Bertel O. Steen.

Bertel O. Steen tar et nytt grep for å posisjonere seg for fremtiden og lanserer bildelingstjenesten Biliblant som skal gjør det enkelt for dem som bor i sameier og borettslag å dele biler.

Biliblant fungerer ved at beboerne kan reservere biler gjennom en mobilapp, og bilene, som kan være Mercedes-Benz, Peugeot, Citroën, Kia, DS eller Opel, står klare på borettslagets parkeringsplasser.

Gode tilbakemeldinger

I samarbeid med USBL ble det i sommer gjennomført en pilotperiode i utvalgte borettslag og sameier, og det skal ha vært stor interesse for prosjektet, samt gode tilbakemelding fra beboerne.

- Vi ønsker å tilby en rekke tjenester som møter nye kundebehov, og Biliblant gjør seg godt som et tilskudd i denne strategien, sier Maarud, og fortsetter:

- Bildeling er en ny form for bilhold. Med tjenesten som vi nå leverer vil vi kunne se starten på noe nytt og spennende, nemlig mulighet til å komme seg rundt på en lettvint måte selv om du ikke ønsker å eie egen bil.