Motor

Lanserer oppsiktsvekkende bruktbilgaranti

Volvo styrker bruktbilsatsingen

Utvider attraktiv garantiordning. 

Foto: Volvo Cars.

Foto: Volvo Cars.

Artikkel av: Are  Strandli
17. januar 2019 - 12.33

– Med denne oppgraderingen tilbyr vi en nybilgaranti på brukte biler som få andre kan matche. Vi skal satse på bruktmarkedet fremover, sier adm.dir. Øystein Herland i Volvo Car Norway i en pressemelding.

Volvo annonserer torsdag en styrking av satsingen på bruktbilmarkedet ved å forlenge og utvide garantiordningen på alle Volvo Selekt-biler som selger hos merkeforhandlere.

Siden 2013 har Volvo gjennom sitt bruktbilprogram Volvo Selekt tilbydd nybilgaranti ved kjøpte av brukte Volvoer som er inntil fem år gamle og har kjørt inntil 120.000 kilometer.

Nå utvides garantiordningen til å omfatte inntil syv år gamle biler og inntil 150.000 kilometer. 

- Å kunne tilby kundene denne unike tryggheten vil gi oss et fortrinn i et konkurranseutsatt marked, sier den norske Volvo-sjefen. 

Alle Volvoer som inkluderes i bruktbilprogrammet får de nyeste programvareoppdateringene, samt Volvo-godkjente kontroller som sikrer at bilene overholder merkets standarder knyttet til sikkerhet, ytelse og utseende.

Inkludert i prisen er også veihjelp og bytterett. 

– Volvo Selekt skal skape trygghet for kunden noe som er helt essensielt i bruktmarkedet. Med denne garantiutvidelsen har vi et sterkt produkt. Vi skal være først ute med å lansere nye satsinger i bruktbilmarkedet og det er viktig siden markedet stadig er i endring, sier bruktbilsjef Naveed Liaquat i Volvo Car Norway.