Motor

Peugeot åpner for reservasjon av elektrisk 208

Peugeot e-208 ble vist frem 25. februar og har premiere på bilmessa i Geneve 5. mars. Reservasjonsløsningen er også åpen fra samme dag

Peugeot e-208

Peugeot e-208

Artikkel av: Rune Tryti
5. mars 2019 - 18.16

Peugeot e-208 er en kraftig satsing på elektrifisering av Peugeot. Bilprodusenten har plukket ut Norge som et av de mest prioriterte markedene og nordmenn er derfor av de første som får elektrisk 208. Levering starter i januar 2020.

Nye Peugeot e-208 har en rekkevidde på 340 km målt etter den nye og realistiske WLTP-metoden (450 km iht NEDC-målingen). Batteriet kan hurtiglades til 80 prosent på 30 minutter med 100 kW lader. Den elektriske motoren er på 136 Hk og batteriet er plassert i gulvet. Bilen har blitt lengre, bredere og lavere enn forgjengeren. Innvendig er det fullt fokus på i-Cockpit og nytt nå er tolags holograminstrumenter, skriver Peugeot i en pressemelding.

- Peugeot e-208 skapte enorm oppmerksomhet på lanseringsdagen, og vi er derfor glade for å ha en reservasjonsløsning på plass så raskt. Behovet for elbiler til markedet er stort, og e-208 er med på fremskynde leveringene av elbiler med lang rekkevidde. Vi tror også bilens mulighet for rask lading, varmepumpe og attraktive design, ytterligere forsterker etterspørselen etter denne bilen, sier Rune Hensel, direktør for Peugeot hos Bertel O. Steen

Via internett betaler kunden et depositum på 2.208 kr for å sikre sin plass i køen. Beløpet er fullt refunderbart frem til kjøpskontrakt er signert. I forbindelse med reservasjonen vil kunder få tilgang til en egen «Min Side» hvor de kontinuerlig har oversikt over sin reservasjon. Valg av ønsket forhandler blir gjort av kunde på «Min Side» i forkant av bestilling høsten 2019, heter det i meldingen.