Motor

Opel Apmpera-e blir 40.000 kroner billigere

Opel Ampera-e. Foto: Øystein Byberg

Artikkel av:  Redaksjonen
8. april 2019 - 11.37

Nå kuttes prisen på Opel Ampera-e med 40.000 kroner, slik at en fullutstyrt Ampera-e vil koste 359.000 kroner pluss levering, fremgår det av en pressmelding fra PSA Norge.

Den nye prisen vil gjelde for alle som får bilen sin levert fra og med i dag. 

- Konkurransesituasjonen i elbilmarkedet endrer seg raskt. Takket være et godt samarbeid med fabrikk og forhandlere har vi klart å senke prisen til et mer konkurransedyktig nivå, sier merkesjef for Opel hos Bertel O. Steen AS, Johnny Danielsen.

Bilene som nå selges har alt utstyr som er tilgjengelig for Ampera-e. Det inkluderer stor 10,2 tommers skjerm, skinninteriør og Bose lydanlegg. I tillegg kommer bilen med førerstøttesystemer som aktiv filholderassistent, blindsonevarsling, ryggekamera med varsling for trafikk fra siden og en avansert lukeparkeringsassistent.

Ampera-e har også kamerasystemet Opel Eye med skiltgjenkjenning, fjernlysassistent og aktiv nødbrems med fotgjengergjenkjenning. Prisen inkluderer også metallic lakk, fremgår det av pressemeldingen.

Opel Ampera-e var har oppgitt rekkevidde på 423 kilometer i WLTP (Worldwide Harmonized Light-Duty Vehicles Test Procedure).