Næringsliv

Kjøper opp Nordea?

Storbritannias femte største bank lukter på Nordea?

17. juni 2002 - 11.17

Ifølge Økonomisk Ugebrev i Danmark mener analytikere i Bank of America at Nordea er et opplagt oppkjøpsemne for Storbritannias femte største bank, Lloyds TSB. Lloyds TSB måtte tidligere i år gi opp fusjonsforhandlingene med DeutscheBank. Flere engelske analytikere sier til nyhetsbrevet at Nordea topper ønskelisten til Lloyds, melder NTB. Nordea har en markedsverdi på rundt 120 milliarder kroner, mens Lloyds TSB verdsettes til 500 milliarder kroner.Ifølge Økonomisk Ugebrev i Danmark mener analytikere i Bank of America at Nordea er et opplagt oppkjøpsemne for Storbritannias femte største bank, Lloyds TSB. Lloyds TSB måtte tidligere i år gi opp fusjonsforhandlingene med DeutscheBank. Flere engelske analytikere sier til nyhetsbrevet at Nordea topper ønskelisten til Lloyds, melder NTB. Nordea har en markedsverdi på rundt 120 milliarder kroner, mens Lloyds TSB verdsettes til 500 milliarder kroner.