Næringsliv

Analytiker venter kursfall

Analytiker er negativ til IT-aksje og venter en svak utvikling.

17. desember 2002 - 08.50

I dagens utgave av Finansavisen har Delphi Fondene gjennomført en teknisk analyse av InFocus. Analytikeren konkluderer med at den nylig etablerte positive trendkanalen ble brutt, og at den langsiktige utviklingen i aksjen er negativ. I dagens utgave av Finansavisen har Delphi Fondene gjennomført en teknisk analyse av InFocus. Analytikeren konkluderer med at den nylig etablerte positive trendkanalen ble brutt, og at den langsiktige utviklingen i aksjen er negativ.

Venter svak utvikling- InFocus har reagert kraftig ned etter møtet med motstanden omkring 60 kroner. Reaksjonen ned gjorde at gulvet i den nylig etablerte positive trendkanalen ble brutt. Den langsiktige utviklingen i aksjen er negativ, og en svakere utvikling kan ventes. Aksjen har første støttenivå på undersiden omkring 38 kroner, skriver Delphi.

På mandag sluttet InFocus-aksjen på 44,10 kroner.