Næringsliv

SkandiaBanken svikter ikke

- For oss er det selvsagt ikke aktuelt å innføre noen gebyrer, sier SkandiaBanken.

25. juni 2003 - 09.39

Rentenedgangen presser bankenes marginer. For å lette på presset vurderer bankene å øke gebyrene. Dog ikke SkandiaBanken. Bankens nullgebyrlinje står fast. Rentenedgangen presser bankenes marginer. For å lette på presset vurderer bankene å øke gebyrene. Dog ikke SkandiaBanken. Bankens nullgebyrlinje står fast.

- For oss er det selvsagt ikke aktuelt å innføre noen gebyrer. SkandiaBanken er en ren nettbank og vi har våre marginer uansett rentenivå. Problemet til de andre bankene, med sitt høye kostnadsnivå, er at de må få dekket inn dette. Spørsmålet vi stiller er hvor lenge kundene er villige til å betale prisen, sier SkandiaBankens leder Øyvind Thomassen i en pressemelding.

- Vi har ingen filialer å drifte, og kan overleve uten gebyrer, fortsetter han.