Næringsliv

Mikkel Muse i nye pyramider

T5PC, Upside, WGI, Eurosmart, Funtendo, MasteryTV? Vi får spørsmål om de underligste pyramideselskaper. Vi registrerte like godt Mikkel Muse i et av dem.

28. oktober 2003 - 13.08

Vi har fått tips om spillselskapet Funtendo, som er i pre launch med aksjer til 0,1 euro, og som til forveksling kan minne litt om World Games. Et spillselskap som skal ta opp konkurransen med de statlige. Ja, ja, ja.

Mastery Television er et annet som gikk i såkalt pre launch for noen dager siden. Vi ler oss nesten i hjel. Vi har inntrykk av at det nå startes minst et nytt pyramideselskap i uka. Og godt er kanskje det?

Dette er rene komikvelden, og vi registrerte derfor like godt Mikkel Muse som nytt medlem i Matery Television. Men tro ikke at vi ble noe klokere av det. Null og niks og ingen relevant informasjon å finne på sidene til selskapet.

Det som synes å være tingen i øyeblikket er å registrere seg for å være så tidlig inn som mulig. For de som mått ha interesse av det, tidlig inn i noe som det ikke er mulig bli noe klokere på forløpig. Og så en eller gang i november blir det anledning til å oppgradere seg til et eller annet.

Men altså uten at man får vite så veldig mye om hva dette er for noe. Her finnes foreløpig ingen informasjon om hverken systemet, produkter eller noe annet.

Bare en masse marketingsvada. Latterlig, latterlig, latterlig, men så langt vi kan vurdere foreløpig ikke den store utfordringen hverken for Lotteritilsynet, Kredittilsynet, Økokrim eller Datatilsynet. Hvis selskapet da ikke lagrer personinformasjon som krever godkjennelse fra nettopp Datatilsynet.

For vår Mikkel Muse er det ikke det noen utfordring eller fare. Kanskje vi like godt skal melde inn Mikkel Muse i alle disse tulleselskapene. Han ble i hvert fall ikke nektet medlemskap i Mastery TV.