An Error Occurred: Forbidden

Oops! An Error Occurred

The server returned a "403 Forbidden".

Something is broken. Please let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused.
Næringsliv

Følg Gjedrems tale

Sentralbanksjefen holder akkurat nå sin årstale. Les talen her.

19. februar 2004 - 18.03

- Det kortsiktige rentenivået ute har vært uvanlig lavt i 2½ år, og det er ikke utsikter til at det vil øke særlig mye med det første selv om verdensøkonomien nå vokser, sa sentralbanksjef Svein Gjedrem i innledningen av dagens tale til representantskapets medlemmer og inviterte gjester. - Det kortsiktige rentenivået ute har vært uvanlig lavt i 2½ år, og det er ikke utsikter til at det vil øke særlig mye med det første selv om verdensøkonomien nå vokser, sa sentralbanksjef Svein Gjedrem i innledningen av dagens tale til representantskapets medlemmer og inviterte gjester.

Les talen her. Her kan du også se talen live fra klokken 18 og utover.