Næringsliv

Seim-boet får båten

Gode nyheter for Carl Fredrik Seims kreditorer.

26. mai 2004 - 11.22

I sagaen om Carl Fredrik Seim har en 40 fots seilbåt stått sentralt. Den overlates nå til Seims personlige konkursbo, skriver Bergens Tidende. I sagaen om Carl Fredrik Seim har en 40 fots seilbåt stått sentralt. Den overlates nå til Seims personlige konkursbo, skriver Bergens Tidende.

Bergen Tingrett har ifølge avisen avgjort at det er langt mer enn rimelig mulighet for at Seim er den reelle eieren. Bostyrer Arne Laastad har med dette vunnet en viktig seier i kampen om sikring av verdier for kreditorene.

Seims kone, Maria Valding Seim, står registrert som båtens eier i Norsk Ordinært Skipsregister. På kjøpekontrakten står hun oppført som medkjøper, sammen med ektemannen.

Ifølge retten har Carl Fredrik Seim organisert betalingen for båten. Dette ved å få Flakne & Solberg til å overføre et beløp på 930.334 kroner og et sluttoppgjør på 426.906 kroner for seg til selger, fortsetter avisen.

Samtidig overførte han 2,5 millioner kroner til Flakne & Solberg fra en advokat i Oslo - til samme konto som betalingen for båten skjedde fra.