Næringsliv

Pyramide mister ledere

9 av 14 toppfolk i WWA-pyramiden har sluttet. I protest?

20. juni 2004 - 15.11

Pyramidekonseptet World Wide Alliance skjelver. På et dramtisk møte i Lier onsdag sa 6 nye nettverksledere opp managementavtalene sine. De følger trioen som forsvant tidligere i år og enda flere kan være på vei ut, skriver Finansavisen.

En leder som forlater skuta sier til avisen at han ikke lengre kunne representere selskapet etter alle tingene som har foregått.

Mest kritisk er de 6 til pressetalsmann Kjell Arne Tiltnes og IT-sjef Petter Juritzen, som de mener har solgt haugevis med aksjer i strid med moderasjonsbegrensningene de selv hadde pålagt WWA-toppene.

Petter Juritizen er fetter til gründeren Pål Juritzen og skal i følge grupperingen ha innrømmet å ha solgt aksjer. Fra hjemmesiden hans mener de å ha dokumentasjon for at han har pøst ut aksjer.

De ni som da er ute av WWA er, i følge Finansavisen: Ole Johnny Tangen, Rune Lauritzen, Ivar Rausand, Jarle Thorsen, Roy Opseth, Kim Fredriksen, Roy Nordanger, Geir Olsen og Rune Tangen.

Tiltnes bekrefter dette og innrømmer også at han og Juritzen har foretatt Etestkjøp og salg på fire konti. Han slår også tilbake mot avhopperne og sier at de er i ferd med å bygge opp sitt eget selskap.