Næringsliv

Kjendis i fallert nettverk

Norsk dansebandkjendis skal ha tjent millionbeløp på nettverksselskaper.

27. november 2004 - 09.25

VG kan i dag fortelle at vokalist Tore Halvorsen i dansebandet Ole Ivars har tjent fire millioner kroner på engasjement i nettverksselskaper. Halvorsen har også vært innom Life Wealth 8 (LW8), som nå har gått over ende. VG kan i dag fortelle at vokalist Tore Halvorsen i dansebandet Ole Ivars har tjent fire millioner kroner på engasjement i nettverksselskaper. Halvorsen har også vært innom Life Wealth 8 (LW8), som nå har gått over ende.

Selskapet kan ha påført mellom 12.000 og 13.000 norske småsparere tap på 60 millioner kroner. Mens Ole Ivars-vokalisten ikke selv tapte penger på det fallerte pyramidekonseptet, ønsker han ikke å snakke om dem han vervet:

- Det var ikke mange, ikke så mye å snakke om, egentlig, sier Halvorsen til VG.