Næringsliv

Pyramidebygger rir igjen

Jarl Moe, kjent fra blant andre T5PC og OGI, rir igjen. Denne gangen heter pyramidehesten Consumer Power Union.

27. juni 2005 - 08.28

Do you know what happened to all the money in OGI? We invested in OGI and would like to know if there is any way we can try to get our money back?

Slik begynner en mail HegnarOnline nylig fikk fra et tidligere medlem i OGI-pyramiden (Owners Group), som ble startet av Jørn Tagge og Jarl Moe på forsommeren 2004. Like før Jørn Tagge mistet vervet som styreleder i T5PC.

Vedkommende er frustrert over å ha tapt penger i OGI og lurer på hva Jarl Moe har startet opp denne gang. Nok en gang er han blitt kontaktet av Moe, men denne gangen er han skeptisk og er redd for å bli lurt en gang til. Eller rettere sagt, han vil ikke bli lurt en gang til.

It was Jarl Moe who came over to UK and assured us that his OGI company (with Jorn Tagge) would be all that T5PC was not and would trade in shares on the internet legally and our investment would be safe as it was in the control of a lawyer so T5PC could not happen again!

The more I see of what CPUNION is doing the more sure I am that this is another OGI.

The CPUNION company lawyer is also odd in his responses, I do not think I can trust him either. I want to stop more people loosing money, skriver vedkommende til HegnarOnline.

Han forteller at han har kontaktet advokat Olav Sylte, norsk politi og UK DTI (Department of Trade & Industry).

Han forteller også at Consumer Power Union (CPUNION) presenterer Andreas Afxentiou Georghiou & Co. som selskapets advokat:

CPUNION is using a lawyer from Cyprus advertising him as the company lawyer but I am not sure about him either! He has been mentioned on your web pages, he probably set up the Offshore part of T5PC, skriver vår kilde.

Hvem er Jarl Moe?

Jarl Moe var med i T5PC, men ble først ordentlig kjent i pyramidekretser etter sin rolle i pyramidekonseptet OGI. Etter å ha vært med på å misbruke kjendiser, P4, en bank og et legemiddelfirma, og forsøkt å selge andeler i et oljefelt i Texas, var det slutt igjen - for en stakket stund.

Men det er MLM og pyramidebygging Jarl Moe kan, og dermed er det kanskje hans lodd å fortsette i samme landskap?

Consumer Power Union

Nå er det en ny forbrukerorganisasjon som tilsynelatende blåses opp. Consumer Power Union (CPUNION) skal være muligheten du fortjener. Og Jarl Moe, som aldri bryr seg om hva som leses inn på mobilsvareren hans, og heller ikke ringer tilbake, blir mer og mer internasjonal.

Norge er forståelig nok blitt for lite for denne typen virksomheter, så nå har han gjort hele verden til sin lekeplass.

"Hvordan vil du like å være en forbruker som får betalt", heter det blant annet på nettsiden til det nye selskapet hans som forøvrig er registrert på Seychellene.

Samme leksa

Og det er den samme leksa som vi har sett så mange ganger før. Sammen er man sterkere og sammen kan man etablere salgsteam. Og de som hjelper til kan bli medeiere i konseptet, gjennom et lojalitetsprogram.

Man kan selv velge om man bare vil være forbruker, eller om man også/eller være distributør eller såkalt Affiliate og få betalt for å promotere og bruke produktene.

Og slik går sikkert dagane i CPUNION.

Les alt om OGI her.