Næringsliv

Glamourmodell søker investorer

Glamourmodell Janis Maria Wilson er på jakt etter investorer og sponsorer. Hvilken avkastning tilbyr hun? Se bilder her.

7. mars 2006 - 09.53

Jeg er Janis Maria Wilson og jeg er modell/glamour modell i startfasen.

Nå har jeg fått min egen hjemmeside og (..). Fremover blir jeg å se i en TV3serie og jeg er også å ses i FHM nr 21.

(..) Jeg hadde satt stor pris på å fått dere til min sponsor!

Slik lyder en litt naiv epost som Janis Maria Wilson nå sender rundt til potensielle investorer og sponsorer. Hun er i startfasen og trenger penger for å komme skikkelig i gang. For å lykkes, tror hun.

- Kan du si litt om hvorfor du søker investor/sponsor og hva du forventer å få ut av det? - Fordi jeg er i nybegynnerfasen og har hatt mange utgifter. Sponsing er jo noe begge parter kan tjene på, sier hun til HegnarOnline.

- Hva er det man kan investere i og hva slags avkastning kan en investor forvente seg?- I meg da...I bedriften Janis Maria Wilson. For å gi meg muligheten til å lykkes. Hva de kan få tilbake, er litt avhengig av hva slags investorer det er snakk om... En selvfølge er deres link/banner på min hjemmeside og eventuelt andre ting kan diskuteres/forhandles... Jeg er åpen for forslag, sier hun.

- Hvor mye penger trenger du/forventer du?- Siden jeg er i nybegynnerfasen, setter jeg pris på alle summer jeg kan få, sier hun.

Mer om glamourmodellen Janis Maria Wilson på hennes egen nettside.