Næringsliv

TIL-direktør til Norske Veritas

Bjørn Tore Markussen har sagt opp stillingen som administrerende direktør i Tromsø. Han starter i ny jobb i Det Norske Veritas.

Artikkel av: NTB
27. november 2006 - 12.54

Markussen vil tiltre en sentral lederstilling i DNV Malaysia, opplyser klubben i en pressemelding. Oppdraget varer to år, og han og familien flytter til Asia våren 2007. Markussen vil tiltre en sentral lederstilling i DNV Malaysia, opplyser klubben i en pressemelding. Oppdraget varer to år, og han og familien flytter til Asia våren 2007.

- Dette har vært en vanskelig avgjørelse å ta da jeg trives svært godt i Tromsø og i det å være en del av fotballfamilien i Norge. Familien har i mange år hatt et mål om å jobbe utenlands for en periode, og når tilbudet nå kom så var det naturlig å takke ja både av familiære og profesjonelle grunner, sier Markussen til til.no.

Fratredelsestidspunkt vil bli satt på et senere tidspunkt. TIL-styret starter nå jakten med å finne hans erstatter.

- Tromsø beklager å miste Bjørn Tore som har gjort en meget god jobb i sine år i TIL, men har forståelse for hans valg, sier styreleder Trygve Myrvang.

Markussen har vært TIL-direktør siden 2004. (©NTB)