Næringsliv

500 håpefulle søkte seg til Kjos

Redaksjonssjef i TV 2 fikk jobben i konkurranse med nesten 500 søkere.

Norwegians Bjørn Kjos på sitt kontor. I forgrunnen med fly: Informasjonssjef Anne Sissel Skånvik. Foto: Iván Kverme/Finansavisen

Norwegians Bjørn Kjos på sitt kontor. I forgrunnen med fly: Informasjonssjef Anne Sissel Skånvik. Foto: Iván Kverme/Finansavisen

Artikkel av: Stein Ove Haugen
3. mai 2010 - 13.33

Lasse Sandaker-Nielsen (34) er ansatt som kommunikasjonsrådgiver og webredaktør i Norwegian.

Sandaker-Nielsen kommer fra stillingen som redaksjonssjef i TV 2. Han fikk jobben i konkurranse med nesten 500 søkere.

- Jeg er svært tilfreds med å få Lasse med på laget vårt. Oppmerksomheten eksternt rundt Norwegian er stor og økende i hele Norden, og også internasjonalt. Samtidig er det viktig for oss å fokusere tydeligere på god og målrettet internkommunikasjon, sier kommunikasjonsdirektør Anne-Sissel Skånvik, ifølge en melding.

- Lasse vil få ansvar for selskapets konsernsider på internett, og for å bygge opp et velfungerende intranett i hele selskapet. Han skal også ha en aktiv rolle i vår satsing i sosiale medier og han vil ha en del pressekontakt, fortsetter hun.

Sandaker-Nielsen har siden 2006 vært sentral i oppbyggingen og utviklingen av tv2.no, først som prosjektleder og deskjournalist i TV 2 Interaktiv, deretter som redaksjonssjef for tv2underholdning.no. Han har også vært medieanalytiker og kundeansvarlig i medieovervåkings- og analyseselskapet Infopaq.

Sandaker-Nielsen er cand. mag fra Universitetet i Oslo, Bachelor of Arts (English and Mass Communication) og Master of Science (Writing), fra Towson University i Maryland, USA.