Næringsliv

Derfor byttet Jim Wolden navn

Jim Wolden byttet navn for å unngå at de som googler navnet hans skal dette av stolen.

Faksimile Finansavisen

Faksimile Finansavisen

Artikkel av: Stein Ove Haugen
12. mai 2010 - 09.23

Den tidligere T5PC-toppen, Jim Wolden, har i følge Finansavisen byttet navn til Jim Anderson for å unngå at navnet hans skulle dukke opp når noen googlet han.

- Grunnen til det er at når du skal møte investorer, og de går inn på Google og skriver "Jim Wolden", så detter de av stolen, sier han til avisen.

Jim Anderson soner i følge DN nå en åtte måneder lang dom i Kongsvinger fengsel og skylder over 38 millioner kroner etter sin personlige konkurs i 2006.

Nylig ble det kjent at den tidligere T5PC-akrobaten hadde vært sentral da luksusvillaen til Asger Jensby på Kongsvinger tilsynelatende ble solgt til det ukjente Manhattan Securities.

Depositumet på 1,5 millioner kroner kom imidlertid aldri og da kjøpekontrakten skulle signeres i forrige uke var det ingen som dukket opp hos Poppe & Co, skriver Finansavisen.

Det betyr at Jensby-villaen etter alt og dømme snart kommer for salg igjen. Men Asger Jensby uttaler til Glåmdalen at det ikke blir gjennom Poppe & Co.

Finansavisen skriver imidlertid at Poppe & Co skal ha to andre interessenter og at Jensby har besluttet å fortsette samarbeidet med Poppe & Co til redusert honnorar.