Næringsliv

IT-konsulent henter Thommessen

Den tidligere Venstre-toppen Olaf Thommessen skal begynne i Steria. - Jeg er veldig imponert, sier han.

Olaf Thommessen. Foto: Johnny Syversen.

Olaf Thommessen. Foto: Johnny Syversen.

Artikkel av: Stein Ove Haugen
22. august 2011 - 09.32

Steria har ansatt den tidligere Venstre-toppen Olaf Thommessen for å bygge opp en konsulentorganisasjon for bærekraftig rådgivning (sustainability consulting) i selskapets skandinaviske rådgivningsdivisjoner, primært Norge og Sverige.

- Jeg har kjent Steria en god stund, og er veldig imponert over det selskapet gjør og står for, sier 45-åringen, som tidligere har deltatt i rådgivende organ for samfunnsansvar ved Sterias hovedkvarter i Paris.

Siviløkonomen med MBA fra International Institute for Management Development i Lausanne og statsvitenskap fra Science Po i Paris skal videre sitte i Sterias globale styringsgruppe for bærekraftighet, samt i ledergruppen til rådgivningsdivisjonen.

Thommessens konsulentselskap Etheco blir nå overdratt til Steria, mens CSR Norge, et nettverk for samfunnsansvar, fortsatt vil drives gjennom Etheco.