Næringsliv

Gøy å jobbe for Petter A. Stordalen

-Du kan ha skinnende gull over hele hotellet ditt, men ingenting skinner mer enn mennesker, sier hotellkongen Petter A. Stordalen.

Petter Stordalen - Finansavisen

Petter Stordalen - Finansavisen

Artikkel av: Stian Jacobsen
13. januar 2012 - 09.40

Torsdag kveld ble Nordic Choice Hotels nok en gang belønnet med prisen for beste arbeidsplass. Grand Travel Awards sto for kåringen.

Les også:Stordalen skamroser 25 år gammelt stortalent

- I Nordic Choice sier vi at culture eats strategy for breakfast. En god arbeidsplass bygges nedenifra. Denne prisen er først og fremst til våre ansatte. De er helt fantastiske, sier Petter A. Stordalen, eier og styreleder i Nordic Choice Hotels.

Den prestisjetunge Grand Travel Awards blir arrangert av Travel News hvert år og kårer årets beste leverandører og turistland. Vinnerne stemmes frem av forretnings- og privatreisebyråer. Et godt arbeidsmiljø er den viktigste forklaringen, hevder Stordalen, noe som også slår ut på selskapets trivselsundersøkelser.

- Et godt hotell er aldri bedre enn menneskene som jobber der. Du kan ha skinnende gull over hele hotellet ditt, men ingenting skinner mer enn mennesker. Og det er ingen som skal tvile på at Nordic Choice-ansatte skinner, avslutter Stordalen.