Næringsliv

I morgen er det slutt for Acta

Acta skifter navn til Agasti fra og med onsdag 19. september. Den nye tickeren blir AGA

Artikkel av: Helene Kleppe
18. september 2012 - 16.57

Fra og med i morgen er Acta historie. De skal nå hete Agasti. Jørgen Pleym Ulvness som tidligere var administrerende i Swedbank First Securities har blitt viseadministrerende direktør i holdingselskapet og ny leder for Agasti Capital Markets.

Jørgen Pleym Ulvness var gjest i Økonominyhetene på HegnarTV og fortalte mer om hva de 55.000 Acta-kundene kan vente seg av Agasti. Han forklarte skandalene rundt Acta med tidsånden i årene 2005-2008, kombinert med manglende ledelse og fremoverlent salg til kundegrupper disse produktene ikke burde vært solgt til.

Nå vil selskapet ha de store kundene. Pleym Ulvness er igang med å spisse det nye forretningsområdet Agasti Capital Marketsfor å bidra til styrket kompetanse, bedre effektivitet og et sterkere tjenestetilbud til formuende, bedrifter og institusjonelle kunder.

Trygve Hegnar kommenterte også handelsdagen på Oslo Børs, der DNO har vært børs-jojo. Det var også tekniske analyser av Statoil, Storebrand og Grieg Seafood. Chartene fra sendingen finner du på våre Facebooksider.

Se opptak av sendingen her.

Vi benytter flash på våre TV-sider. Flash kan lastes ned her.

Har du spørsmål, tilbakemeldinger eller ønsker om tekniske analyser, send de til tvtips@hegnar.no

Se også sendingen på TV8 hver dag klokken 17:00 og 21:00.

Du kan se økonominyhetene på TV8 Oslo, TV8 Asker & Bærum, TV8 Follo, TV8 Romerike og TV8 Østfold.

TV8 sender på Get (kanal 23), Canal Digital (kanal 16, 17, 53 og 54), RiksTV (52 og 53) og på Altibox.