Næringsliv

Norsk designer skal samarbeide med Clooney og Jay Leno

Sammen med en A-kjendiser fra Hollywood skal Cecilie Melli aksjonere bort et eksklusivt drømmebryllup.

Foto: Cecilie Melli

Foto: Cecilie Melli

Artikkel av: Stein Ove Haugen
13. oktober 2012 - 10.09

Den norske motedesigneren Cecilie Melli har inngått partnerskap med superstjerner som George Clooney og Jay Leni. Sammen skal de aksjonere bort et eksklusivt drømmebryllup på stillehavsøyen Bora Bora, skriver Dagens Næringsliv.

- Jeg trodde selvfølgelig at dette aldri skulle bli noe av. Derfor sa jeg ja med en gang..., sier Melli til avisen.

Hun har nå designet brudekjoler som skal under hammeren på en veldedighetsauksjon ledert av George Clooney og Jay Leno. Gjestelisten består ifølge DN utelukkende av A-listede Hollywood-par som skal kjempe om luksusbryllupet.

Prisen for herligheten begynner på 1,5 millioner kroner, og inntektene skal gå til barn med diabetes.

- Jeg har de siste årene reist til LA under arrangementet Golden Globe for å låne ut kjolene mine til stjerner på den røde løperen. Her traff jeg markedssjefen til luksushotellet St. Regis på Bora Bora som gjerne ville samarbeide om et veldedighetsarrangement, forteller Melli, som synes det er vanskelig å vite hvor mye dette betyr for henne karrieremessig.

- Jeg har utvilsomt sikret meg noen veldig gode samarbeidspartnere. Å vise frem en brudekolleksjon foran et så celebert klientell har i seg selv stor markedsmessig verdi, sier hun.

Følg HegnarOnline på Facebook her!