Næringsliv

Elgigant vokser med Black Friday

Black Friday kan bli årets nest beste salgsdag, mener Elkjøp.

Foto: Elkjøp

Foto: Elkjøp

Artikkel av: Eline Hvamstad
30. desember 2014 - 07.33

Kundene sto i kø utenfor butikken da Elkjøps Megastore på Lørenskog åpnet klokken ti igår formiddag. Det til tross for at elektronikkjedens beste salgsdag kom tidligere i romjulen, skriver DN

– Lørdag 27. desember er vår klart største handelsdag, hvor kundene bytter gaver og dessuten har vi siden 2012 startet nyttårssalget den dagen. 2. januar har tradisjonelt vært den nest beste handledagen, men vi får se om Black Friday kaprer annenplassen denne gangen, sier administrerende direktør Atle Bakke i Elkjøp Norge til avisen.

Norges største forbrukerelektronikkjede merker allerede effekten av salgsdagen.

– Julehandelen startet tidligere enn vanlig i år, og vi fikk god hjelp av Black Friday i slutten av november. Dette er det første året Elkjøp har satset for fullt på salgskonseptet, og ut fra ingenting blir Black Friday en av våre tre beste salgsdager i år, forteller Bakke til DN.