Næringsliv

Norwegian med Køben-rute fra Stavanger

Norwegian åpner rute mellom København og Stavanger.

Foto: Fredrik Revfem/Avinor

Foto: Fredrik Revfem/Avinor

Artikkel av: Øystein Byberg
25. november 2015 - 07.27

Norwegian åpner 20. mai 2016 med to ukentlige avganger mellom København og Stavanger, skriver Check-in.dk

Rutene vil gå mandager og fredager.

Fra før har SAS syv daglige avganger mellom de to byene.

- Norwegian lanserer ny rute fra Stavanger til København. I perioden mai til september vil Norwegian fly fra Stavanger til København og dermed har rogalendinger mulighet til å komme seg enkelt den danske hovedstaden  for en rimelig penge. Denne ruten har vært etterspurt i lang tid og det er derfor svært gledelig for oss at vi nå kan fortelle at den fra neste sommer blir en del av vårt rutetilbud fra Stavanger. Billettene er allerede lagt ut for salg, sier Lasse Sandaker-Nielsen, kommunikasjonssjef i Norwegian, til Hegnar.no.