Næringsliv

Tjener millioner på andres utroskap

Den tidligere norsk radioverten, Sigurd Vedal, tjener godt på andres sidesprang.

Utro - Foto - Scanpix

Foto: NTB Scanpix

Artikkel av:  Redaksjonen
14. februar 2016 - 13.21

(Kapital): Nettstedet Victoria Milan spiller på alle strenger for å lokke menn og kvinner som er i et etablert forhold til å begå sidesprang. Med erotiske bilder og rosende omtale fra fornøyde “kunder” forsøker nettstedet å selge et abonnement som koster opp mot 400 kroner per måned – slik at man kan ha “en hemmelig flørt, en chat eller et sidesprang”, skriver Kapital.

Og mange har tydeligvis tatt spranget. Ifølge nettstedets egne opplysninger er medlemsmassen bare i Norge kommet opp i over 250.000.

Victoria Milan har også spredd seg til mange andre land, og ifølge Stavanger Aftenbladsnettsted byas.no var antall medlemmer internasjonalt i mai i fjor kommet opp i seks millioner. Det gir penger i kassen.

Millioninntekter

Mens de kvinnelige og ikke minst de mannlige kundene får tømt pungen, er lommeboken til tidligere programdirektør i Radio Norge, Sigurd Vedal, ifølge Kapital blitt proppfull.

Det Malta-registrerte eierselskapet bak Victoria Milan, Digisec Media Limited, omsatte ifølge magasinet for til sammen over 11,6 millioner euro i 2013 og 2014.

Resultatet før skatt endte de to årene på henholdsvis 692.000 og 572.000 euro, tilsvarende totalt drøye 12 millioner kroner.

Utro uansett

Å tjene seg rik på andres utroskap har imidlertid ikke Vedal noen betenkeligheter med. Han har tidligere uttalt til Dagbladet at han tror folk er utro uansett.

- Undersøkelser viser at det foregår utroskap i opp mot 70 prosent av alle lengre forhold. Folk vet bare ikke hvor utbredt det er, så når vi er tydelige, blir det noen å skylde på, sa Vedal til avisen.

Kapitals forsøkte flere ganger å få en kommentar fra Vedal, men Victoria Milan-gründeren svarte ikke på noen av magasinets henvendelser.

Les hele saken i siste utgave av Kapital!