Næringsliv

Naturvernforbundet: – En del av det grønne skiftet

Naturvernforbundet mener det ikke er noen grunn til å gråte over at Ryanair trapper ned på Rygge.

Ryanair-fly ved Moss Lufthavn Rygge. Foto: Terje Bendiksby / NTB scanpix

Artikkel av: NTB
25. mai 2016 - 06.18

Styret i Rygge sivile lufthavn vedtok tirsdag kveld å legge ned driften fra 1. november dersom Ryanair holder fast ved beslutningen om å droppe å bruke Rygge som base. Det skjer som en følge av innføring av flypassasjeravgiften.

– At noen virksomheter må omstilles eller legge ned er en del av det grønne skiftet. Ryanair er ingen pådriver for gode miljøløsninger, så det er ingen grunn til å gråte over at de trapper ned sin virksomhet, sier Holger Schlaupitz, fagsjef i Naturvernforbundet. (©NTB)

Styret i Rygge sivile lufthavn vedtok tirsdag kveld å legge ned driften fra 1. november dersom Ryanair holder fast ved beslutningen om å droppe å bruke Rygge som base. Det skjer som en følge av innføring av flypassasjeravgiften.

– At noen virksomheter må omstilles eller legge ned er en del av det grønne skiftet. Ryanair er ingen pådriver for gode miljøløsninger, så det er ingen grunn til å gråte over at de trapper ned sin virksomhet, sier Holger Schlaupitz, fagsjef i Naturvernforbundet. (©NTB)