Næringsliv

Satser på mote, skog og eiendom

I dagens sending av HegnarTV møter du eiendomsinvestor Ola Mæle som satser på comeback som motekonge.

Foto: Finansavisen

Foto: Finansavisen

Artikkel av: Eline Hvamstad
17. november 2016 - 09.05

Investor Ola Mæle styrer investeringer og prosjekter gjennom selskapet Bjerke Industrier. Her er han involvert i alt fra skog, hytteutbygging, salg av eiendom og mote, og har en formue på nærmere en milliard kroner, ifølge Kapital 400 Rikeste-rangeringen.

Etter at han på 1970-tallet var med på oppstarten av kleskjeden Bik-Bok, lengtet han tilbake til mote og har kjøpt seg inn i Follestad med en 50 prosent eierandel. I tillegg satser han på det nystartede motemerket, Julian Reed. 

Den siste tiden har vi kunnet lese at Mæle solgte Nordre Nordby Gård i Aurskog Høland for 27 millioner kroner til investor Steffen Langaard. Han skal også sammen to andre grunneiere bygge 1.100 hytter og en helt ny fjellandsby i Namdalen i Nord-Trøndelag. 

I dag er investor Ola Mæle er gjest i HegnarTV med Trygve Hegnar.

Følg med på www.hegnar.no kl.15.30.