Næringsliv

- Min tid er forbi. Jeg hverken kan eller vil styre dette selv lenger

Datteren ryddet opp da Nikita-gründer Inger Ellen Nicolaisen tapte millioner i London. Nå har Christinah Nicolaisen tatt styringen i frisørkjeden.

Inger Ellen Nicolaisen - Foto - Raise Gruppen AS

Inger Ellen Nicolaisen - Foto - Raise Gruppen AS

Artikkel av: Eline Hvamstad
15. juli 2017 - 07.43

- Dette er ikke noen liten robåt lenger. Det er et tankskip. Min tid er forbi. Jeg hverken kan eller vil styre dette selv lenger, sier Nikita-gründer Inger Ellen Nicolaisen til DN.

I år har Christinah Nicolaisen tatt styringen i frisørkjeden – og lar moren herje i USA.

Avisen skriver at Christinah har bodd syv år i utlandet, har studert business både i London og Mexico og tatt en master i ledelse ved Insead i Frankrike. Nå har hun flyttet hjem og skal fylle rollene både som styreleder og konserndirektør i Raise-gruppen, Norges største hår- og skjønnhetskonsern.

Gründer og mor, Inger Ellen Nicolaisen pendler mellom Norge og Florida. Hun har kjøpt seg et hus i Miami fordi hun er lei nordnorske vinterstormer, skriver DN.

Hun også har åpnet den første amerikanske Nikita-salongen i Miami. 

– Jeg er gått 35 år tilbake i tid. Ansetter frisører, vasker kaffekopper og kjører lønninger i Excel. Det er den eneste måten å gjøre det på. I know how to swim, but this is a different water.

– Jeg vet ikke i detalj hva Inger Ellen driver med i USA. I går fortalte hun at hun hadde inngått avtale med en barbershop der borte. Det var nytt for meg, sier Christinah.

– Jeg kan ikke fortelle deg alt, Christinah. Det kunne hende du sa nei, og da ville jeg kanskje ikke tørre å gjøre ting jeg hadde tro på. Jeg har trosset mange rådgivere opp igjennom, men hvis Christinah sa nei, ville det vært annerledes sier Inger Ellen Nicolaisen.