Næringsliv

Bilimportør Bertel O. Steen endrer i ledelsen

Bertel O. Steen melder om flere endringer i ledelsen.

Artikkel av: Øystein Byberg
4. desember 2017 - 10.40

Flere nye ledere er nå klare for nye oppgaver i Bertel O. Steen. Knut Espenes har takket ja til jobben som salgs- og markedsdirektør for Bertel O. Steen Detalj. Han forlater dermed importøren til fordel for forhandlervirksomheten etter å ha ledet Peugeot-importøren stødig gjennom krevende tider.

Knut Espenes vil få ansvar for all salg og markedsføring i Bertel O. Steen Detalj. Han har erfaring både som business controller, regionssjef, salgsdirektør og merkesjef. Espenes får ansvar for salg av 19.500 nye biler og 15.000 brukte biler med en samlet omsetning på 9,5 milliarder.

– Vi er glade for å få på plass en ressurs som Knut Espenes i Bertel O. Steen Detalj. Det er åpenbart at hans erfaring med både salg og ledelse vil komme godt med, sier Marius Hayler, administrerende direktør for Bertel O. Steen Detalj.

Simen Heggestad Nilsen, som i det siste har hatt jobben som merkesjef for DS, tar i tillegg til DS nå også over som merkesjef for Peugeot. Dette skjer som en konsekvens av at han skal lede merket videre mot nye høyder i spennende tider fremover. Peugeot er det største franske merket i Norge, ledende i sine operasjonelle segmenter og skal vokse videre der.

– Vi er sikre på at Simen Nilsen er den rette til denne jobben, og at han vil bringe Peugeot videre fremover, sier Thorbjørn Myrhaug, direktør PSA Norge.

Simen Heggestad Nilsen får med seg Thomas Christensen som salgssjef for DS. 

– Thomas Christensen vil styrke DS-satsingen betraktelig og er den personen merket nå trenger for å vokse fra lanseringen av DS7, sier Thorbjørn Myrhaug.

Jobben som produktsjef for Citroën og DS skal fylles av webansvarlig i PSA, Joachim Valstad. Han startet i Peugeot under studietiden og har fungert som webansvarlig i PSA.

Endringene trer i kraft 1. februar 2018.