Næringsliv

Snøvær stanser tusenvis av fly på USAs østkyst

USAs østkyst stålsetter seg i påvente av en kraftig snøstorm.

(AP Photo/Seth Wenig)

(AP Photo/Seth Wenig)

Artikkel av: NTB
4. januar 2018 - 17.38

Tusenvis av flyginger er innstilt eller forsinket.

Over 90 prosent av flyvingene ved flyplassen La Guardia i New York ble torsdag innstilt som følge av at det er ventet store snømengder og kraftig vind. Også i Boston og New Jersey er flytrafikken hardt rammet, ifølge CNN.

Snøværet begynte i Mexicogulfen for to dager siden. Det rammet først Florida der skoler og forretninger ble stengt. Etter å ha passert den sørøstlige delen av USA onsdag kveld, er det ventet at den vil nå de nordøstlige delstatene torsdag.

Etter at snøværet har passert er det ventet svært kaldt vær, og enkelte steder forventer meteorologene kulderekorder.

(©NTB)