Næringsliv

Stort ras sperrer tunnel i Sogn og Fjordane

Et stort ras har gått ved munningen til en tunnel på strekningen mellom Lærdal og Årdal i Sogn og Fjordane. Veien er stengt på ubestemt tid.

Foto: Politiet / NTB scanpix.

Foto: Politiet / NTB scanpix.

Artikkel av: NTB
4. januar 2018 - 17.48

Politiet fikk melding om raset over fylkesvei 53 klokka 14.16.

– Raset er ganske stort, og hele veien er stengt. Det er en lang omkjøring – folk som skal fra Lærdal til Årdal, må kjøre via Filefjell, sier operasjonsleder Eivind Hellesund i Vest politidistrikt til NTB.

Raset dekker nesten hele munningen på tunnelen.

– Vi venter på Vegvesenet og geolog som skal se om det er trygt å rydde unna steinmassene. Så langt er det ikke meldt om savnede biler eller personskade, men raset er stort, så vi har ikke full oversikt ennå, sier Hellesund.

(©NTB)